Care este piața actuală a locurilor de muncă pentru profesioniștii în relații cupluri?

Idei pentru condimentarea vietii intime

Indiferent daca problema permite sau mic, exista o multime de puncte pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe cale. Sexuala sanatate merge impreuna cu total mental, fizic, si emotional sanatate. Comunicarea cu insotitorul, pastrarea un sanatos si echilibrat mod de viata, folosindu-va singur din cateva din numeroasele excelente auto-ajutorare produse de pe piata, precum si doar sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme momente dificile

Incantare o placuta viata sexuala

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de emotii. De la dragoste, entuziasm, si, de asemenea, tandrete pana la dor, anxietate, si, de asemenea, dezamagire – reactiile sunt la fel de diferite ca si experientele sexuale. Ce este mai mult, multi indivizi cu siguranta vor da peste toate aceste sentimente si, multe altele de-a lungul sex viata un numar de ani.

Totusi ce este sexul, cu adevarat?

Pe un grad, sexul este doar inca unul hormonal determinat de fizic functie dezvoltat pentru a perpetua speciile. Natural, acel subtire vedere ia prea usor complexitatea omului sexual actiune. Pe langa fortele biochimice presiuni la birou, experientele tale precum si ipoteze asista formeaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta legata de sex, gandurile despre ceea ce constituie o satisfactie sexuala conexiune, si, de asemenea, conexiune cu insotitorul sunt esentiala luati in considerare abilitatea dvs. de a crea si mentine o intalnire viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

Mai multe cupluri localizati este dificil sa discutati sex si sub cel mai bun dintre conditii. Cand sexual probleme apar, sentimente de durere, jena, simt de vinovatie, si, de asemenea, amaraciune poate opri conversatie complet. Datorita faptului ca bun comunicare este o baza a unui sanatos parteneriat, dezvoltarea o discutie este pasul primar nu doar la mult mai buna sex viata, totusi de asemenea la o mai buna psihologica. Chiar aici sunt cateva idei pentru abordarea acestui sensibil subiect.

Gasiti ora corecta pentru a vorbi. Exista doua feluri de legate de sex conversatii: cele pe care le aveti in camera si, de asemenea, pe care le ai in alta parte. Este fara cusur adecvat sa informeaza companion ceea ce simte cu adevarat grozav in mijlocul relatii sexuale, totusi este cel mai bun sa astepti pana pana ramaneti in un extra neutru pregatirea pentru vorbiti despre mai mare probleme, cum ar fi diferit libido sau orgasm probleme.

Preveniti criticati. Canapea sugestii in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place de fapt imi place cand ma atingi de par usor in acest fel, „mai degraba decat concentrandu-se pe cele dezavantaje. Apropie-te de o sexuala ingrijorare ca o problema care trebuie adresata cu fiecare altul spre deosebire de un antrenament in desemnare vina.

Ai inceredere pe companionul tau referitor modificari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va in timpul noptii sau menopauza v-a facut de fapt vagin uscat, vorbeste partenerul despre la aceste lucruri. Este mult mai bine ca el intelege ceea ce de fapt are loc in loc de traduce aceste modificari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat si, de asemenea, tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din ideea de sex, dezvaluie-ti insotitor exact cum sa promoveaza pe tine in loc de ingaduie-o crede ca nu este atractiva suficient pentru a excita te mai.

Fii direct. Poti crezi ca protejezi companionului tau senzatii prin fabricare un punct culminant, inca in realitate sunteti incepand in jos un efect de domino. La fel de provocator pe cat este de a discuta orice tip de sexual problema, problema grad creste imediat ce problema este ascunsa sub ani de minciuni, durere, precum si amaraciune.

Utilizarea auto-ajutorului abordari

Tratarea cu legat de sex probleme este mai putin complicat in prezent decat vreodata. Revolutionare medicamente si specialist sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Totusi puteti puteti aveti capacitatea de a rezolvati minor legat de sex ingrijorari facand cateva modificari in relatii sexuale stil. Mai jos sunt cateva puncte pe care le puteti incerca acasa.

Ilumineaza singur. intr-un mod ar dori sa atins. Acest lucru cu siguranta va va oferi o mai buna simtire de cat de mult presiune, de la usor catre firma, ar trebui folositi.

Incercati diverse pozitii. Crearea un repertoriu de diverse legate de sex destinatii de plasare nu doar adauga interes pentru a face dragoste, totusi poate la fel ajutor cuceresc probleme. De exemplu, marit entuziasm la punctul G care are loc cand un barbat isi intra insotitorul din spate poate ajuta femeia sa ajunga punctul culminant.

Document fanteziile tale. Acest antrenament va poate va ajuta va verificati fezabil sarcini pe care credeti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te la o experienta sau un film care te-a trezit si dupa aceea iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in special valoros pentru persoane http://www.vremeanoua.ro/comisarul-porno-si-ministrului-justitiei fizice cu redus nevoie.

Published
Categorized as Blog