12 Do’s and Don ‘ ts for a Successful Relatii cupluri

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inainte scufundarii Uită-te la acest site web prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier – acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant – in mod special in piele si. In mod firesc, este complet aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web si specializate magazine oferiti o masiva alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele joc suprematie precum si intrare, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care necesita o semnificativa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm– precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax on your own – indiferent de daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.

Published
Categorized as Blog