20 în sus and-Comers to Watch in the Filme porno Industry

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza idei si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier – acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant – in special in piele naturala precum si. Evident, este complet pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a abordati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet si specialitate magazine furnizati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face simpla pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie precum si trimitere, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este intr-adevar important sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara rusine

BDSM este unica tehnica care necesita Resurse aditionale o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm– precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion orgasm on your own – in ciuda daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.

Published
Categorized as Blog