5 Calități pe care tind să le aibă cei mai buni oameni din industria sexuală

BDSM: idei pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat oameni – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija – ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul pagina principala dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga – in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este complet pana la tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. In loc de comun lenjerie, BDSM utilizeaza oportunitatea de a lua pe un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web precum si specializate magazine furnizati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati putea pune un guler precum si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, un cuvant sigur este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este intr-adevar important sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un semn pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual – cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows poate fi adesea inchis.

Fara rusine

BDSM este unica practica care necesita o semnificativa suma de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm– si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself – indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.

Published
Categorized as Blog