— milorpgu933

Cum să rezolvi probleme cu sexul

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi idei precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija – ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier – acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartamentul. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil – in special in piele naturala precum si. Cu siguranta, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a lua pe un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web precum si specializate magazine furnizati o substantiala alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, fara risc este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul care legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o speciala practica care solicita o mare cantitate de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in https://penzu.com/p/7004ea49 intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm– si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself – indiferent daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.

Recent Comments

  Archives

  Categories

  0 comments
  Submit comment

  You must be logged in to post a comment.

  site by bcz