Istoria sexului

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat indivizi – atat http://beckettleez079.jigsy.com/entries/general/unde-va-fi-relatii-cupluri-la-1-an-de-acum- barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi indicatori si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija – ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier – acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant – in special in piele naturala si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o masiva alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele joc suprematie precum si intrare, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este intr-adevar crucial sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care necesita o semnificativa suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm– precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself – indiferent de daca este in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.

Published
Categorized as Blog