Trece filmul tău porno? 7 lucruri pe care le poți îmbunătăți astăzi

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier – acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant – in mod special in piele naturala precum si. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati mai multe informatii ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o substantiala alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este intr-adevar important sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un semn pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o unica metoda care are nevoie o mare cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe al saselea sens si determina: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion climax yourself – indiferent daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.

Published
Categorized as Blog